Sa stiti ca e de bine!Sa nu ne lamentam…

11 Ian


Cat spatiu in care nu suntem alterati ,mai exista pe televizor.?Cat spatiu pozitiv mai acopera televiziunea?Ei bine singurul spatiu evident ca si continut pozitiv, ramane cel publicitar.Muzica pozitiva ,mesaj pozitiv,fete pozitive,voit pozitiv absolut totul.Voitul pozitiv, o sa ramana singurul spatiu pozitiv din media.Restul bazandu-se pe o filosofie ieftina si comoda va functiona pe principiul vrem raul pentru ca asa il cere ratingul ,respectiv dorinta ascultatorului telespectator,.E atat de comod sa nu evoluezi……Poate la fel de comod ca si a fi indiferent.Publicitatea cumpara televiziunea pana cand va ajunge ca numai ea sa fie singurul lucru pozitiv difuzat.acum eroii nu mai sunt oamenii in totalitate ,acum Milka salveaza vieti in direct la tv si daca ma intrebati pe mine,de cine as vrea sa fiu salvat?Pai sigur as spune… de catre laptele zuzu care si-a vandut fabrica sa ma salveze de la salvare.

Publicitatea va da un nou start evolutiv imaginii televizate ,abia atunci cand se va ajunge la nivelul maxim de dependenta a consumatorului fata de ea deci ar cam fi cazul..

Un patrat de sticla a ajuns sa se joace cu starile,sentimentele,aspiratiile,verbele sau intreg eul unei natiuni..Acum doar spun ca:Raul intotdeauna va fi mai filmat decat binele..Din pacate ,binele nu este atat de evident ca sa poata fi filmat.El este trait si uitat…Este putin, greu de gasit,trebuie sa cauti, nu gasesti si pierzi timp.Si sa nu uitam ca e atat de invocat, incat se perimeaza pe zi ce trece.

Atunci cand vine vorba de raul tau,il recunosti dar te eschivezi spunand ca al tau nu este cel mai mare rau dintre toate.

Raul necesar(un accident nu strica din cand in cand ,ca sa afli ce patesti daca te simti prea bine’)raul involuntar nu se pune , asa ca mai bine raul rezultat prin manipularea ta….Iar tu,cand te prinzi, te disculpi prin a spune ca esti rezultatul lor, tuturor manipularilor,adica un mutant social nevinovat..Orice superficial care se respecta stie asta si o foloseste .Dar pana cand?Pana cand nu va mai reprezinta un rau si devine printr-un periaj frumos:bine.

17_07_2007_0074185001184664756_lyndon_wade.jpg

Anunțuri

Un răspuns to “Sa stiti ca e de bine!Sa nu ne lamentam…”

  1. Balaura Ianuarie 11, 2008 la 10:31 am #

    Un articol f bun din Gandul apropo de toate tampeniile negative difuzate in execes la TV si nu numai: http://www.gandul.info/puterea-gandului/romania-doar-un-cosmar.html?4237;2324821
    Pana si „filmul american „Meet the Fockers” nu se putea traduce la noi altfel decât „Doi cuscri de… coşmar”. Şi era o comedie.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: