Completari!!!!!

25 ian.

Un orb cu ochii de sticla mergea pe -un viscol ingrozitor printr-un parc pe o alee ce avea o forma curba si o dimensiune de cinci sute de metri.Avea senzatia ca se invarte in jurul unei scari in spirala ,pana cand aproape s-a ciocnit cu un om de zapada fara ochi.Stau fata in fata ,incepe sa-i mangaie fata omului de zapada pentru ai vizualiza trasaturile chipului .Zambeste, isi scoate ochii de sticla negrii si ii pune omului de zapada.

moma-snowman-sugar-dispenser.jpg

Capul si-l ridica spre cer,iar locul lasat liber de ochi se umple cu zapada .care …………..(si de aici continuati voiJ)

Reclame

3 răspunsuri to “Completari!!!!!”

  1. psihedelique ianuarie 25, 2008 la 2:03 pm #

    Capul şi-l ridica spre cer,iar locul lăsat liber de ochi se umple cu zăpada care cerne lavă vulcanică. Îşi plimbă mana pe faţă pentru a se asigura ca ochii îi iau foc de la miracolul venind de sus şi nu de la propriile lacrimi cu care se obisnuise în ultima jumatate de secol. Se simte liber fara ochi, isi daruise raceala optica omului de zăpadă care jură să nu se despartă de sticla care îl va uni cu lumea de acum încolo. Orbul generos începe să se învârtă, şi, în avântul extatic al cercurilor, savurează consistenţa glacială a aerului. „Nu poţi trezi o fantezie fără să le zdruncini pe toate celelalte”, îşi aduse aminte o frază braille dintr-un Bruckner luminos. Atinge din nou omul de zăpadă şi îi notează în arhivele pielii de nea gama DO major cu note pentru fiecare senzaţie umană. Apoi Îi spune părinteşte „acum vei şti şi tu…”

  2. Anduu ianuarie 25, 2008 la 3:17 pm #

    Capul si-l ridica spre cer, iar locul lasat liber de ochi se umple cu zapada care in cele din urma incepea sa se topeasca de la caldura ochiului! Zapada topita se scurgea asemenea unor lacrimi! Erau niste lacrimi pe care nu avusese puterea sa le verse pana atunci… A vazut intotdeauna partea plina a paharului si a facut intotdeauna numai bine! Prefera sa faca si acum un bine si ii lasa omului de zapada ochii sai! Are mai multa nevoie de ei decat el. Lui ii sunt de ajuns lacrimile!

  3. DEMONU' CARBON ianuarie 25, 2008 la 6:55 pm #

    NU CONTINUI ACEST TEXT FIINCA E PUTIN CUNCLUDENT.SA DIVAGHEZ INTR-O DESCRIERE FANTASMAGONICA NA-R AJUTA PE NIMENI.NICI MACAR PE ORB.CRIZA ENERGETICA L-A AFECTAT PANA SI PE OMUL DE ZAPADA.DE CE?!? FIINCA ELEMENTUL”C” EXISTENT ATAT IN CARBUNE DAR SI IN DIAMANT, REUSESTE SA DISTRAGA ATENTIA CELOR DOI IN DIRECTII DIAMETRAL OPUSE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: