Biblia nu era mai completa daca se analizau si se expuneau tacerile lui Isus???????(cineva sa spuna…da si aici Isus a tacut)de cate ori a tacut isus?chiar sunt curios

28 ian.

58974872.jpg

Reclame

4 răspunsuri to “Biblia nu era mai completa daca se analizau si se expuneau tacerile lui Isus???????(cineva sa spuna…da si aici Isus a tacut)de cate ori a tacut isus?chiar sunt curios”

 1. psihedelique ianuarie 28, 2008 la 8:30 pm #

  Scriitorii Bibliei au urmarit vorbele lui Isus, si nu tacerile Lui. In orice caz, tacerile sunt necesare in cantitatea necesara. In acest sens iti pot da doua exemple: atunci cand fariseii au condamnat o femeie care comisese adulter la ucidere cu pietre. Ei i-au cerut sfatul lui Isus in legatura cu soarta femeii. Atunci El a tacut, incepand sa scrie pe pamant. Apoi a fost intrebat din nou si a raspuns ca cel ce nu are pacate sa arunce prima piatra. Al doilea exemplu este acela cand a fost intrebat de Pilat daca El este regele iudeilor. Si a tacut. Isus tace mai ales atunci cand nu este intrebat.

 2. COss ianuarie 28, 2008 la 9:23 pm #

  Iisus a tacut intr-un moment crucial. Dupa ce l-a intrebat pe Ioan, „Cine sunt eu de fapt?” si Ioan i-a raspuns „Esti fiul lui Dumnezeu”.. Iisus a tacut. Atunci trebuia sa spuns „Eu nu stiu nimic despre asta”. Insa nebunia puse stapanire definitiv pe el si continuarea se stie.

 3. vaisamar februarie 23, 2008 la 7:06 pm #

  Ptr. Coss: l-a întrebat Isus pe Ioan „Cine sunt eu de fapt”? Amice, mă crezi idiot. Faci o confuzie. Isus şi Ioan (care Ioan, în primul rând? Botezătorul? Ioan ucenicul lui?) n-au avut niciodată o astfel de conversaţie.

 4. vaisamar februarie 23, 2008 la 7:14 pm #

  Tăcerile lui Isus sunt menţionate în următoarele versete:

  Matei 26:63
  Matei 27:12

  Marcu 14:61

  Ioan 8:6
  Ioan 19:9

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: