Este un hidro-avion pe numele sau ICON i5,este pliabil iar designul e realizat de bmw si ideo,are parasuta lui proprie,merge cu benzina normala pentru autoturisme,costa 139000$ si va fi disponibil pe piata in 2010

5 Sep

Anunțuri

Un răspuns to “Este un hidro-avion pe numele sau ICON i5,este pliabil iar designul e realizat de bmw si ideo,are parasuta lui proprie,merge cu benzina normala pentru autoturisme,costa 139000$ si va fi disponibil pe piata in 2010”

 1. Ady Octombrie 19, 2008 la 2:15 pm #

  In primul rand nu e de familie (are 2 locuri pe copil il tragi cu parapanta ?)in al doilea rand nu e de midlle clas la 140 000 de coco , in al 3 rand e ceva in care se baga numa cei bogati din cei bogati pt ca e prea scump (nu vreau sa ma gandesc cat ma costa ca fimiu a spart parbriuzul…) in al 4 rand foarte multi oameni au frica sa zboare ,ceva normal de vreme ce avem maini si nu aripi ,cursurile de zbor costa iau timp etc.
  In alta ordine de ideei vad ca e prevazut si cu sistem anti pana prostului …la ce draq i-au pus parasuta ? in caz ca se termina kerosenu …hunny please pull de plug WTF …?!!!!!!!!!!!!!
  Are un tren de aterizare firav ,parca sunt role de la carucioarele de la supermarket,unde draq aterizezi cu alea ? tre s suni sa tunda peluza inainte sa vi tu ? si daca ala se imbata (socruto) cei faci ? babardesti bunatatea de 140 000 de coco ?
  Aterizeaza pe apa …ba da ma lasi cum draq iesi la mal in cizme apoi cum pleci te speli de namol….nop …asta e unul din seria nereusita a frati Wright sau cum ii chema pe aia doi care au zburat prima data la kitty hwake,de data asta asta e schiop cu capu.
  Numa bine .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: