Uro-know-let you go

7 sept.

Statea la soare si simtea broboanele de transpiratie cum ii curg pe pleoape si ii cad pe piept.Avea sare pe brate ,arata aproape perfect dar se uita crucis ca nimeni sa nu-si dea seama ce priveste cu adevarat.Avea o karma incrucisata si tocmai de aceea religia lui era una falsa.
S-a ridicat in picioare si a cazut intr-o groapa de 10m sapata de un copil cu surplus de energie ,cu o seara inainte.Pur si simplu a disparut.Aici trebuie mentionat faptul ca era singur la plaja iar plaja era plina si fara el.
Nimeni nu-l auzea pentru ca o terasa din vecinatate  dadea muzica tare de la 2 noaptea la 1 noaptea.
Stapanul terasei era lasat sa faca asta pentru ca era foarte respectat de localnici, in urma unui plan extrem de util comunitatii, pus in aplicare in cel mai mic detaliu, chiar de el.El avea inventia si afacerea cu  biblioteci  toalete din oras ,pentru ca punea miros de carti vechi in sistemul de ventilatie al tuturor toaletelor si avea un sistem electronic de accesare si lecturare a oricarei carti din oricare biblioteca din lume..Existau 333 de biblioteci care produceau materia prima pentru asta,desigur prin contract .
Astfel a luat aparitia un oras cu o trasatura aparte si anume oamenii lui se usurau si lecturau, devenind astfel mai intelepti.
In timp ,in aceasta localitate si-a facut aparitia o noua moda :Uro-know.
Oamenii ajunsesera sa respecte si sa aplice cu mai multa placere decat actul sexual ,actul urinarii ,pentru ca pentru prima data in istorie se intalneau fizicul cu spiritul intr-o armonie exemplara data de toaleta Uroknow.
Deja existau medicamente care sa te faca sa urinezi si cate o ora.Iar asta insemna cunoastere.Deja se ajunsese la performanta ca orice biblioteca din lume sa fie accesata dintr-o simpla toaleta. Urinarea deja avea satisfactiile ei intelectuale..In oras erau reclame cat blocul cu mesaje de genul :Noi Urinam cand Filosofam,sau Ideile bune vin relaxat ,Urinati pentru o lume mai inteleapta.Sex is Ex.get the urina in your lex.Aparusera pe posturile de radio melodii gen :dont talk, just piss(desigur cover dupa right said fred)
In curand dreptul de a urina liber oriunde, a fost inclus in drepturile omului si astfel stapanul terasei contratimp si detinatorul licentei acestei senzationale toalete high-human-high-teck a devenit cum probabil ati intuit,O moda invocata de toti: Uro-know.dealtfel si numele i-a ramas asa.
Si acum trebuie sa spunem ca Uroknow a ajuns in postura de zeu ,tot cu ajutorul omului care l-a invocat pentru prima data.Cine a fost acest om?
Raspuns corect!Cel care se afla in groapa.
De obicei cand te afli in groapa iti invoci zeul durerii celei mai mari.Zeul reumatismului,zeul varicelor,zeul crampelor. Exista si ei la fel de bine ca si zeul urinei cunoasterii.El a fost invocat pentru ca cel aflat in groapa , nu mai putea urina decat in mediul toaletelor Uroknow.Nu putea sa urineze fara sa afle ceva nou.Asa fusese invatat si asta i-a creat o dependenta ascunsa.Astfel Gasmoru a inceput sa-l invoce pe cel care i-ar fi putut rezolva problema imediata ,si  anume pe Uroknow .
UROknow  a simtit durerea lui Gasmoru intr-o masea care pulsa intr-un ritm bizar iar spasmele ei, incercau parca sa faca o melodie dintr-un ritual.O matusa ii spusese sa dea foc la o carpa si sa traga fumul pe nara cu durerea.Exact asta a si facut, iar funinginea care iesea din carpa ,era formata numai din veuri plutitoare si oarecum in suspensie, care se trasformau in lilieci aurii care se indreptau spre groapa lui Gasmoru, lovindu-l si transformandu-se in picaturi de transpiratie.Astfel,Uroknow si Gasmoru s-au intalnit si s-au privit ,dandu-si seama de viitor:”e transpirat”

Reclame

7 răspunsuri to “Uro-know-let you go”

 1. jolie septembrie 7, 2008 la 2:58 pm #

  profund si asta fara sa-l citesc.

 2. Animalici septembrie 7, 2008 la 7:22 pm #

  Ca bine le mai zici

 3. Miha septembrie 8, 2008 la 3:40 pm #

  O toaleta cu idei noi ar include poate zile castigate. Si cu totii am stii si ne-am informa, am dori sa fim mai buni. As zice ca traim intr-o zona de unde lipsesc oamenii care ar putea sa aiba nevoi primare. Nu se usureaza nimeni pe aici….

 4. vladcraioveanu septembrie 8, 2008 la 4:23 pm #

  doar ca doar unii, isi fac toaleta in ultimul timp….

 5. incolor septembrie 9, 2008 la 9:29 am #

  mda … boris vian e prost pe langa tine. dar totusi, cat ai fumat?

 6. vladcraioveanu septembrie 9, 2008 la 11:23 am #

  cat sa ma apuc de baut.:)

 7. incolor septembrie 9, 2008 la 6:02 pm #

  hehehe … poznashule 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: