Lasa mesaj

Reclame

31 răspunsuri to “Lasa mesaj”

 1. oana iunie 14, 2010 la 7:41 am #

  Te iubim, fraiere! mai apari si tu din cand in cand pe la un post TV … erai haios tare.

 2. mihai iunie 15, 2010 la 4:31 am #

  Vlad Craioveanu, va ascult emisiunea si va apreciez (pe toti cei de la Guerrilla de Dim).
  E o insula de speranta in mocirla mass-mediei romanesti.
  Te implor foloseste conjuctia de comparatie „ca” asa cum trebuie iar „ca shi” numai acolo unde trebuie. E o deformare maneleasca a limbii romane, nedeamna de pretentiile tale.
  Daca nu stii diferenta, sunt sigur ca Ciuclaru te poate ajuta (se pare ca Dobro a inceput sa se corecteze deja).
  Multumesc anticipat

 3. vladcraioveanu iunie 29, 2010 la 6:40 pm #

  Este o oferta intersanta dar doresc sa clarific ce pozitie ocupati in respectiva firma care m-a contactat.

 4. Vio iunie 30, 2010 la 10:41 am #

  Bai Vlade si acum ma mai amuz cu prietenii cand imi amintesc de emisiunea ta de la tv…parca „zero” se numea.
  As vrea sa revad episoadele respective….unde le pot gasi??…
  Fa si tu o chestie, poate le mai vedem undeva la tv…dar nu la 1 noaptea …
  Ce zici?

 5. marcel iulie 9, 2010 la 7:05 am #

  Bună Vlade,

  Te auzeam azi dimineață discutând cu Dobro despre nu știu ce sistem pe Motorola Milestone, care mărește timpul de viață al bateriei…din păcate în Târgu Mureș nu vă mai auzim în eter de cca. 1 săptămână și nu vă pot asculta decât pe net…te rog să-mi împărtășești și mie pontul respectiv.
  Mulțumesc anticipat!

 6. Dan Calin iulie 14, 2010 la 8:01 am #

  Ciao Vlad

  Voiam sa propun ceva muzichie de ascultat, dar am ratat ora emisiunii, ca o faceam pe messenger. Auzit-ai vreodata Blue October? Eventual Hate me de pe Foiled (2006). Nu sunt foarte cunoscuti, dar sunt OK. As zice ca ar mere pe post. Cuvinte destepte, melodica elaborata.
  Vezi cu matusa aia a voastra din America, stii tu..
  Daca ti se par OK…

  Scuze pentru interventie, dar maine nu mi-as mai fi adus aminte (Alzheimeru’ bata’l vina).

 7. Giani iulie 14, 2010 la 9:11 pm #

  Vlad, te salut cu maxim respect!Atat voiam sa iti zic…!!!Sper ca te-ai acomodat in tara asta jalnica!!!Perseverenta este mana cereasca in astfel de conditii!!!Vreau sa aud mai multe despre tine in media.Daca intrati toti intr-un con de umbra si mai vad atatea manele si aberatii pe alte canale, zau, o iau razna!!!Stii bine ca si eu ador jurnalismul de calitate!!!In voi a mai ramas raza aia de soare!!!Nu o pierdeti!!!Saluta intreg studioul de la mine chiar daca am realizat cu adevarat si eu ca Guerrilla trece printr-un moment greu financiar dar nu si spiritual!!!

 8. nick iulie 15, 2010 la 6:20 pm #

  eu am un opel 94 f si are de 137 cai putere si este ffff buna,cel putin pe autostrada face multe masini si nu este preparata asa ca nu mai vorbiti de bmw sua alte masini de cocalari!!!!!!!

 9. Iulia iulie 19, 2010 la 11:56 am #

  Buna,

  Excelezi ca om de radio.
  Am castigat la emisiunea ta un HTC….ptr fiul meu,o nebunieeeeeeeeee!!!

  Mi-ar place un concurs de jingle. ” alo!” ” cine e?” „radio GUERRILLA” ” sa intre!”

  🙂

 10. geo septembrie 10, 2010 la 10:52 am #

  nu mai zici nimic? ai uitat de site?

 11. jocuri noi septembrie 10, 2010 la 3:58 pm #

  Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si http://www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea „Parteneri”,eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului http://www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul „jocuri noi”

  P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

  alina2006sm@yahoo.com

 12. beheader69 septembrie 19, 2010 la 6:41 pm #

  pooooooooooooooooop

  bai serios acum, unde gasesc si eu emisiile zero? ca nu mai sunt pe youtube

 13. silviu septembrie 30, 2010 la 5:47 pm #

  LA MULTI ANI!!!
  Succes!!!

 14. bogdan octombrie 16, 2010 la 8:24 pm #

  Vezi ca are tamango nevoie de tine…….

 15. Filip decembrie 17, 2010 la 6:01 pm #

  Sa va mai laud despre ce ati facut si ce faceti? Are rost? Eu nu cred ,ii las pe altii sa o faca (poate o fac mai bine ca mine. :|).

  Pentru tine Vlad cat si pentru Dobro am un respec aparte, un respect care nu il am poate pentru nici un prieten al meu. Ma regasesc in faptele si in felul vostru de a fi, in glumele si discutiile voastre. E inbucurator ca mai exista astfel de oameni ca voi,.

  Singurul regret este ca nu voi putea sa va intilnesc probabil…insa cred ca mai mult ca orice as sta cu voi la un pahar de Chivas ascultand „Where the streets have no name”….

  Raman cu dorinta asta….bafta baieti..tot respectul meu!

 16. ProTest decembrie 19, 2010 la 7:51 pm #

  fa ceva !

 17. craioveanca ianuarie 18, 2011 la 9:44 pm #

  Nu ne lăsa pe mâna acestui tiran parvenit, nu abandona lupta! Să-l lăsăm pe el şi echipa familiei lui să se piardă undeva în negura istoriei. Uitarea îl va distruge! Şi-a adus un nou staf? Nişte saltimbanci. Păcat că printre ei se regăsesc şi doi foşti componenţi ai Maximei care au acceptat poziţia capră. Nu aşa îţi arăţi iubirea faţă de echipă, urmând şi girând cu numele tău un paranoic megaloman care o distruge. Chiose Ţicleanu va intra în istorie ca unul dintre cei care au pus umărul la a doua retrogradare. Nimeni din cei care la început au crezut în Minciunelu şi l-au susţinut, mizând pe buna lui credinţă, nu mai e acum de partea lui.

  Pentru noi, Universitatea Craiova nu mai există, acum e doar o chestie numită FC Minciunelu! Ştiinţa noastră e undeva în sufletele noastre, în conservare. Este şi un apel către Victor Piţurcă şi către toţi suporterii: SĂ NU MAI FOLOSIM DE ACUM NUMELE UNIVERSITATEA CRAIOVA când vorbim despre echipa lui Minciunelu! Să-i spunem simplu, “echipa lui Minciunelu”! Piţi, te rugăm ca atunci când vei mai merge la emisiuni, să te referi la echipa lui Minciunelu şi să nu mai numeşti echipa familiei lui Universitatea! Aceasta nu este Universitatea Craiova, este echipa lui Mărin şi a familiei sale! E clubul lui Gigi Aditză şi al Găbitzei. E al lui Lubeniţă şi al valetului. Consiliul de administraţie al echipei noastre de suflet nu-l poate include pe Mitu, stelistul incompetent care a pângărit clubul prin însăşi prezenţa lui acolo.

  Suntem 100% alături de Victor Piţurcă şi de autorităţi în încercarea de a reda demnitatea acestui oraş. Nu ne mai putem identifica şi sacrifica ani din viaţă pentru echipa lui Minciunelu, sluga stelei! Palmaresul va veni de la sine. Nu e importantă o societate comercială, care oricum se numeşte SC Fotbal Club U Craiova SA. Denumirea firmei nu conţine numele Universitatea Craiova, Mărin având doar o siglă înregistrată la OSIM. Dar care poate fi contestată de instituţia Universităţii din Craiova şi de CS Universitatea Craiova! Cu ce drept foloseşte Ajică numele unei instituţii de stat în scop personal şi comercial? Acum câţiva ani s-a dat o lege pentru ca societăţile comerciale să nu mai poată folosi numele instituţiilor de învăţământ ale statului (Universitatea, Academia, Politehnica…). Aşa că echipa lui Minciunelu se numeşte doar prin ziare şi pe la televiziuni UNIVERSITATEA CRAIOVA. Oficial, în documentaţia Ligii profesioniste, clubul lui Mărin este înscris cu numele firmei boovene, SC Fotbal Club U Craiova SA. Singurul lucru de care se agaţă impostorul e o hârtie de la OSIM, unde societatea sa figurează ca stăpâna unui nume al unei instituţii de stat. Iar acesta poate fi revendicat de respectiva entitate!

  Palmaresul nu e ceva palpabil. Booveanul nu are palmaresul înscris niciunde. Se consideră că îl deţine doar pentru că deţine acel certificat de la Oficul de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Dar PALMARESUL SUNTEM NOI! Suporterii unei echipe sunt inima ei! ŞTIINŢA SUNTEM NOI, nu un dement care pune la un moment dat mâna pe o societate comercială care administrează clubul! Ce s-ar fi întâmplat dacă, la un moment dat, un oarecare patron al echipei, prevalându-se de faptul că el este patronul sereleului, ar fi decis irevocabil să mute echipa la Sânicolaul Mare. Sau să rămână definitiv la Severin. Sau la Baia de Aramă. Legal, ar fi putut. Avea voie. Atunci ce am fi făcut? Am fi spus că noi ţinem cu Universitatea Craiova, care este acel SRL şi am fi mers săptămânal după el la capătul ţării?

  Craiova nu trebuie să mai fie niciodată un SRL la mâna vreunui profitor. Craiova merită o echipă de fotbal care să fie a ei, a oraşului şi a suporterilor.O echipă neatârnată, mândră şi demnă! Şi dacă acest proiect nu începe acum, imediat, când unul dintre marii profesionişti ai fotbalului, cel mai mare antrenor din ţara noastră, Victor Piţurcă, este aici, e posibil să nu mai poată începe niciodată. Până acum, autorităţile nu au mişcat un deget, şi nu ne referim la a-l sprijini pe Mărin şi echipa familiei lui, ci la a fi demarat până acum un astfel de proiect. Dacă acum, când s-a găsit un om care să adune toată lumea laolaltă şi a reuşit să capaciteze chiar şi conducerea oraşului, nu-i susţinem, vom muri.

  Minciunelu e de o falsitate incredibilă. Cei mai mulţi dintre noi l-am crezut la început. Ne-am pus speranţe în vorbele lui şi l-am cauţionat ani de zile. Dar paharul e plin de mult. A transformat cea mai frumoasă echipă de fotbal din România într-o stafie. Universitatea Craiova nu mai există! Mărin e ca o vrăjitoare care încearcă să ne ademenească arătându-ne un măr otrăvit pe care ni-l prezintă drept echipa noastră!

  N-am mai suporta din nou comicăria booveanului, mascaradele cu paiaţe scoase la înaintare care să repete ca papagalii ce le dictează Mărin. Chiose ne-a dezamăgit crunt! Nicolo Napoli ne-a arătat ce personalitate are când a sărit în avion la primul bip al celui care-i dăduse ţeapă şi-l aruncase ca pe o măsea stricată, discreditându-l public. Italianul nu va rezista prea mult. Un alt Cioroianu va fi apoi trimis pe bancă şi ironizat de fotbalişti la antrenamente, în timp ce Borhot vorbeşte, cu alcoolemia ridicată, despre modelul profesionist inspirat din “avansatul” fotbal australian, iar Cancelaru’ râgâie şi varsă gaze prin ochiu’ maro, efectul ciobelor de fasole fără număr. Să nu-l uităm nici pe valet, cu mersul său de broscoi opărit între craci (pardon, membrele inferioare), ocupându-se cu aplomb de problemele importante ale unui club occidental, cum ar fi gunoaiele aruncate de ţigani pe marginea străzilor din jurul stadionului.

  CRAIOVASPORT face un apel către toţi cei care iubesc spiritul fotbalistic al Craiovei, să ia atitudine! E momentul să ne eliberăm! Dacă nici acum, când e total depăşit de evenimente şi nimeni nu-l mai susţine, tiranul nu renunţă şi nu acceptă să lase echipa autorităţilor şi altor oameni potenţi financiar, e clar că Minciunelu nu va vinde niciodată acel SRL! Iar noi nu suntem un SRL, aşa cum ar vrea el! Fără noi, SRL-ul lui nu are nici o valoare. ŞTIINŢA SUNTEM NOI! O purtăm în inimi şi-n gând! CRAIOVASPORT cere suporterilor care s-au săturat de acest gunoi cu ochelari de plastic să reacţioneze! E NEVOIE DE UN BOICOT TOTAL! Să nu mai mergem la meciuri şi să lăsăm stadionul gol, dacă pe el va mai intra FC Minciunelu Booveni, echipa patronată de plozii manelişti ai lui Mărin. Aici nu e nici măcar vorba de demiterea lui Piţurcă. Putea fi oricine în situaţia lui. Era ceasul al 12-lea. Şi nemernicul chel nu s-a putut abţine. Pentru ce să mai mergem la stadion? Să vedem dacă a nimerit tactica el şi cancelarul său, în nopţile dinaintea partidelor, între 2 reprize cu Alinutza? Nu mulţumim! Orice bilet cumpărat e un credit pe care l-am acorda acestui dement.

  Vrem o echipă organizată pe modelul marilor cluburi spaniole. Este posibil! Cu 10 euro costul unei acţiuni, suporterii Ştiinţei îşi vor vedea împlinit visul de a fi acţionarii propriului club. Cu 500.000 de acţiuni s-ar strange 5 milioane de euro numai de la suporteri. E ceva perfect realizabil. Numai Craiova are peste 200.000 de oameni care ar putea cumpăra măcar câteva acţiuni fiecare. Deşi suntem convinşi că toţi vor vrea minim 10-15, pentru că ar fi cea mai frumoasă “investiţie” din viaţa lor. Iar Ştiinţa e iubită în toată ţara!

  Dacă aceste acţiuni ar reprezenta măcar 60-70%, restul fiind deţinute de autorităţi care să vină şi ele cu o sumă de bani, 2-3 milioane de euro anual, am fi unul dintre cele mai club bogate cluburi din ţara noastră. Câte echipe din România au un buget real de 8 milioane de euro, asta fără încasări din bilete, sponsori, reclame sau drepturi TV? Iar stadionul e al comunităţii, nu al unui SRL boovean! Şi cantonamentul! Să-şi ducă echipa familiei sale la Severin sau unde o mai găsi fraieri care să cotizeze, ca să aibă bani de motorină la autocar! Nici grupe de juniori nu va mai avea, pentru că ele sunt ale Consiliului Judeţean, iar el doar profită de autorităţile locale. Găman, Bărboianu şi toţi puştii pe care va încasa bani sunt formaţi din banii noştri, ai doljenilor, nu ai familiei sale!

  Se poate! Trebuie doar să credem şi să facem ceva! Să profităm de acest moment, pentru că anii trec şi ne vom trezi că am rămas doar nişte biete marionete care ne holbăm nedumerite la circul unui patron de carton, care plănuieşte să ne umilească pentru toată viaţa, pentru a preda apoi ştafeta plozilor săi, crescuţi în acelaşi spirit. Refuzăm să fim sclavii familiei Minciunelu, doar pentru că Mărin, Lubeniţă, Gigy şi Găbitza au un SRL! Nu suntem jucăria lui Minciunelu, chiar de-ar fi să o luăm de la capăt, din Divizia C! Vrem să trăim liberi, nu subjugaţi de un dictator nebun, diversionist şi demagog!

  preluat craiovasport.ro

 18. Costi ianuarie 27, 2011 la 10:51 pm #

  Salut Vlad,

  S-a rezolvat problema receptionarii postului in Craiova. Calitatea auditiei este super OK! Multumim mult!

 19. CucalaruBerca februarie 7, 2011 la 7:07 pm #

  Io men, cei pea aici?

 20. dragos februarie 13, 2011 la 9:19 pm #

  Vlad spune-mi te rog…vorbeai intr-o dimineata la radio despre o carte cu si despre oameni de stiinta,despre inventii etc.Poti sa-mi spui despre ce carte e vorba pentru ca m-i sa parut interesanta.Multumesc.

 21. Roswitha martie 14, 2011 la 11:48 am #

  Buna Vlad,

  Numele meu este Roswitha Moti si te contactez din partea organizatiei studentesti BEST Timisoara (Board of European Students of Technology).

  Anul acesta organizam a XVIII-a editie a JobShop, eveniment national de cariera. In Timisoara, evenimentul se va desfasura in perioada 26-31 martie 2011 si va cuprinde traininguri, prezentari de cariere de succes, zile de stand, prezentari de companie si ateliere tehnice.

  Ne intereseaza colaborarea cu https://vladcraioveanu.wordpress.com in perioada de promovare a acestui eveniment, in urmatoarea forma: afisarea unui banner si eventual, publicarea unui post de sustinere a JobShop in schimbul unui link catre blogul tau pe site-ul JobShop.ro/Timisoara, la categoria „Sustinatori”.

  Astept raspunsul tau cu privire la posibila colaborare.

  O zi frumoasa,

  Roswitha Moti
  Member of BEST Timisoara
  Board of European Students of Technology
  Blog: http://estilo-tendances.com

  • vladcraioveanu martie 23, 2011 la 2:59 pm #

   Da sunt ok cu ideea daca va mai pot ajuta cu ceva,pentru ca mesajul a ajuns din pacate in spam.Acum l-am vazut.

 22. mircea ( michael on face book lol) aprilie 26, 2011 la 9:48 am #

  ms mult de minunatele documentar cu stefan cel mare ps melodia care am auzit aici cu uita maneaua fa shi tu ceva e cool

 23. traian mai 9, 2011 la 7:38 am #

  Salut,
  As dori sa postez un banner pe blog-ul tau.Se poate asa ceva?si daca da, care sunt conditiile?Multumesc anticipat

 24. dan popescu mai 12, 2011 la 9:29 am #

  Draga Lucratorule la Radio Guerrila,

  In primul rand, vreau sa va felicit pentru muzica buna pe care o promovati.
  Si nu numai atat ci si pentru faptul ca sunteti o mana de oameni de presa, inteligenti si reusiti sa faceti emisiuni foarte bune.

  Acum trecand peste ce am spus mai sus,
  nu pot sa nu remarc ca faceti jocul acutalei puteri.

  Stiu ca toti avem nevoie de bani ca sa traim, si in conditiile actuale cand piata de publicitate a scazut cu 70%, sa faci propaganda puterii este un mod de a ramane in bussines.

  Totusi, voi sunteti oameni inteligenti, vedeti in ce directie gresita se indreapta aceasta tara sub conducerea Marlanului (presa e vanduta puterii(si voi stiti mai bine asta), politica externa e varza, se traieste tot mai greu, preturile cresc, veniturile scad, politizare excesiva, de la director de cresa, scoala, spital pana la deconcentrate totul este portocaliu).

  Va rog mult nu le mai faceti jocul. Voi va adresati unui public mai citit mai cult, nu va bateti joc de ei.

  Va implor, aveti puterea sa ii faceti sa citeasca o carte buna dar in acelasi timp si sa voteze cum trebuie.

  Sincer asta e tara(cu basescu presedinte sau premier) in care v-ar placea sa va cresteti copiii ???!!!

  Va rog mult, stiu ca sunteti inteligenti, luati-le si banii si nu le faceti propaganda.

  Cu stima,
  Dan

 25. Lucian iulie 6, 2011 la 11:21 am #

  Salut! Avand in vedere ca va ascult de atata amar de vreme vreau doar sa-ti spun ca din punctul meu de vedere esti Piperul din „sarea si piperul diminetii”. Sarea fiind binenteles Dobro. ! P.S. Acelasi mesaj l-am lasat si lui Dobro (fara dimineata, care mi-a venit intre timp).

 26. nume nenecesar octombrie 13, 2011 la 1:51 am #

  TUNDE-TE BĂ

 27. elena octombrie 13, 2011 la 9:50 am #

  Buna Vald, ai avut azi in emisiune o intrebare, la care nu am mai apucat sa ascult raspunsul corect. Chiar am facut o dezbatere pe seama „cum se scrie ‘vazutumai’ ?” la birou, si evident au fost multe raspunsuri.
  Prin urmare, care este raspunsul corect pentru „vazutumai”?

  incercare mea este „vazu-tu-m-ai”.

  🙂 Mersi

 28. Adrian noiembrie 2, 2011 la 10:53 am #

  Cablu USB – USB gasesti la Selgros Berceni sau Real Berceni. Eu acolo am vazut.

 29. Dj Me decembrie 2, 2012 la 10:58 am #

  0745711100 e nr tau de telefon?

 30. liviusmaximus martie 11, 2013 la 7:04 am #

  Bravo Vlad ! Credeam ca ai obosit. Ca ai imbatranit. Ca „te-ai dus” si tu :).
  Emisiunea voastra era din ce in ce mai slaba. Se simtea atat autocenzura ta, cat si dorinta lui dobro de fi „politicaly correct”. Abordati numai subiecte facile, uneori puerile. Erati ca un mic tabloid cu pretentii de intelectualitate. La dobro se simte faptul ca a devenit un mic „inchiupuit”, foarte grijuliu cu imaginea lui si implicit cu viitorul lui. Si asta e un alt dobro. La tine se simtea lipsa placerii de a te incadra in sabloane. Si erai un alt vlad. Iar din astia sunt multi pe radiouri. Stii ce misto erai la Radio Sud ? Iti spun eu, erai poate mai bun decat la pro… Asa ca, nu trebuie decat sa-ti amintesti cine esti 🙂 Bafta multa !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: